GM-Trading | OM OS
6096
page,page-id-6096,page-template-default,edgt-cpt-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,homa-ver-1.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,paspartu_border_on_edges,grid_800,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive
about5 (1)
about4 (1)
about3 (1)
about2 (1)
about11

OM OS

GM Trading er en dansk familie drevet virksomhed, som blev grundlagt i 1977. Vi distribuerer skønhedsprodukter til store dele af den danske detailhandel. Vores kunder tæller bl.a. stormagasiner, parfumerier, materialister og supermarkedskæder.

Virksomhedens grundlægger Kirsten Gramm Mogensen startede med salg af en enkelt kosmetikserie til få butikker – i dag tilbyder vi et bredt udvalg af forskellige mærker inden for kosmetik, parfumer og skønhedspleje produkter.

Vores målsætning er at være en innovativ og progressiv sparringspartner for vores kunder i tæt samklang med tidens trends. Vi vil tilbyde gode kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser. Den vigtigste faktor for os er, at skabe værdi for såvel vores kunder som forbrugerne. Når de er tilfredse, er vi det også

Vi er konstant på udkig efter nye attraktive mærker og produktgrupper og tager ofte på inspirationsrejser og deltager på internationale messer.

GM Trading er en del af GM Group A/S, der producerer plastrør og rørsystemer til tele- og elsektoren. Produktmæssigt kan vi ikke komme længere fra hinanden, men samarbejdet sikrer os et solidt administrativt og økonomisk bagland.