GM-Trading | BAYLIS & HARDING
77
single,single-portfolio_page,postid-77,edgt-cpt-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,homa-ver-1.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,paspartu_border_on_edges,grid_800,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive
BH-logo

Baylis & Harding blev grundlagt i 1970 og er nu blandt de førende internationale firmaer inden for bad og kropspleje. Baylis & Harding er anerkendte for at bringe mode og seneste trends ind i de flotte designs. Såvel sjove, som moderne produkter til overkommelige priser, i den bedste kvalitet, er årsagen til, at Baylis & Harding er blevet en af de hurtigst voksende virksomheder i England inden for personlig pleje kategorien.

Lige fra starten har Baylis & Harding fokuseret på at producere luksuriøse produkter til fornuftige priser, i perfekt kvalitet og i innovative designs. På baggrund af at holde øje med de globale tendenser inden for dufte, mode og skønhed, er Baylis & Harding i stand til at sammensætte de skønneste produkter.

Ikke kun særprægede gavesæt, men også fantastiske serier af body care produkter i smukke designs, er tilgængelige.