GM-Trading | Elle Basic
77
single,single-portfolio_page,postid-77,edgt-cpt-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,homa-ver-1.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,paspartu_border_on_edges,grid_800,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive
pobrany plik (11)

Elle Basic blev i 2009 etableret af et yderst erfarent og entusiastisk team i Oslo. Teamet kombinerer entreprenørskab, professionalitet, innovation, lidenskab og fleksibilitet og denne unikke kombination har resulteret i Deres spændende og konkurrencedygtige portfolie af skønhedsprodukter. Som et skandinavisk firma bestræber Elle Basic sig på, at producere så rene og miljøvenlige produkter som muligt med råvarer fra både nær og fjern for at sikre høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Hvert år lanceres nye innovative serier og disse er i øjeblikket at finde i 20 lande verden over. Denne globale tilstedeværelse gør, at Elle Basic altid holder sig opdateret på de seneste trends og kombinerer dette med de fineste ingredienser og dufte i lækre gavesæt og trendy kropspleje serier.