GM-Trading | HEVI SUGARING
6616
single,single-portfolio_page,postid-6616,edgt-cpt-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,homa-ver-1.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,paspartu_border_on_edges,grid_800,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive
hevi3
0001223
HEVI logo

HEVI Sugaring – professionel sukkervoks til hudplejeklinikker.

Effektiv og naturlig hårfjerning med sukkervoks – til hele kroppen.

HEVI Sugaring er er en komplet serie af sukkervoks, før- og efterbehandlings produkter, samt tilbehør til professionelle hårfjerningsbehandlinger hos kosmetologer, på skønhedsklinikker, i frisørsaloner og wellness steder.

 

• HEVI Bodysugaring er et 100% naturligt/rent økologisk hårfjerningsprodukt lavet udelukkende af rene naturlige råvarer, sukker og vand. Produktet kan bruges af alle, mænd og kvinder, unge samt gamle, til at fjerne uønsket hårvækst overalt på kroppen.

• HEVI Bodysugaring indeholder ikke parfume, parabener, kemikalier eller andre sundhedsskadelige stoffer.

• HEVI Bodysugaring, er ikke testet på dyr, og alle produkter er godkendt af Astma-Allegi Danmark.

• HEVI Bodysugaring er selvkonserverende pga. det høje indhold af sukker, og så naturligt at du kan spise det.

Hvorfor Sugaring?

HEVI Bodysugaring fjerner nemt og effektivt hårene på kroppen, og i modsætning til andre voks produkter rykkes hårene ud med hårets naturlige groretning og IKKE modsat. Dette gør behandlingen mindre smertefuld, giver færre knækkede hår, er hårreducerende på sigt, og slut resultatet bliver bedre og flottere.

 

Sugaring kan udføres både med ”håndmetoden” og med spatel og strips. Ved begge metoder påfører vi altid sugaren imod hårets naturlige groretning og flicker/trækker af i hårets naturlige groretning. Derved kommer sugaren ned og får fat omkring hvert enkelt hårstrå, så det skånsomt kan trækkes ud med roden.

 

Da sugaren kun består af sukker og vand, kan det også fjernes let med lunkent vand. Det er ikke nødvendigt at bruge olier eller andre rense midler til at fjerne eventuelle sugarrester på huden, på tøj, håndklæder osv.

Du får et silkeblødt og langvarigt resultat med HEVI Sugaring. Sukkervoks hårfjerning er skånsom mod din hud og du kan bruge det på hele kroppen – også til hårfjerning i ansigt og intim hårfjerning.

Vi tilbyder kurser i HEVI Sugaring:

• Undervisning 1 – Basis kursus 5 timer – her lærer du både håndmetoden og spatel metoden på kroppen. Dette kursus anbefaler vi til alle, som ikke har arbejdet med sugaring før.

• Undervisning 2 – Ansigt kursus ELLER Intim/Brazil kursus 2 timer – sugaring undervisning i ansigt (bryn, kinder, overlæbe og hage) eller intim/brasiliansk hårfjerning. Både spatel- og håndmetode benyttes.

• Undervisning 3 – Ansigt, Intim og Armhuler 3 timer – sugaring undervisning i ansigt, intim/brazil og armhuler. Både spatel- og håndmetode benyttes.

 

Sugaring er et håndværk som skal læres, øves og holdes vedlige, så det vigtigt at du på forhånd har forståelsen for, at du skal øve dig og træne videre med teknikken når du er færdig med undervisningen.Vi lover dig at du bliver stabil og dygtig til håndteknikken, men erfaringen kan vi desværre ikke give dig med hvor end vi gerne vil.

 

Kurserne afholdes ved vore undervisere rundt i landet, eller ude hos dig i din klinik/salon(mod kørselsgodtgørelse).

Der vil altid være mulighed for at få opfølgende support enten pr. telefon eller ved besøg hos dig.

 

Venligst kontakt os for yderligere kursus info, produkt info samt priser – ring på tlf. 75 89 28 80 eller send en mail til trading@gm-trading.dk   

Salgsprodukter til hjemmebrug