GM-Trading | TREFFINA
83
single,single-portfolio_page,postid-83,edgt-cpt-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,homa-ver-1.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,paspartu_border_on_edges,grid_800,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive

Treffina-logo

Treffina leverer de nyeste trends på markedet inden for bade-/ og skønhedsprodukter. To gange om året udvikler deres designteam nye produkter, for at opfylde de skiftende krav, behov og tendenser fra forbrugerne. Hos Treffina kan der vælges mellem stilfulde, sportslige og ungdommelige produkter til en god pris.

Herudover har Treffina stor opmærksomhed på miljø, dyrevelfærd og bæredygtighed. Hos Treffina har kvalitet højeste prioritet, og de tilstræber sig altid på at være de bedste. Treffina har mærker som Casuelle, Source Balance og Tub’n Scrub, som hver i sær henvender sig til forskellige målgrupper.

Casuelle kosmetik er en super flot serie af dekorativ og trendy makeup, samt tilbehør som taler til din indre model/diva. Der er alt lige fra læbestifter, glosses, øjenskygger og neglelak mm. til negletilbehør, kunstige vipper og diverse hår accessories.

Source Balance er attraktive wellness produkter til en overkommelig pris. Sæber, skumbad, badesalt, fizzers og tilbehør fuldfører enhver hyggelig spa oplevelse i badeværelset. En lækker forkælelsesidé til dig selv, eller som gave til én du holder af.

Tub’n Scrub kollektionen er til den yngste målgruppe. Tub´n Scrub producerer en bred vifte af sjove og farverige badeprodukter, som gør det meget sjovere for de små at tage et bad.