Åbningstider Man – Tor: 8:00 – 16:00 Fre: 8:00 – 15.00

Top
Produkter

Linco Care

Linco Care

Linco Care blev etableret for mere end 40 år siden og har specialiseret sig i fremstilling og distribution af en bred vifte af produkter til personlig pleje herunder solbeskyttelse, hårfjerningsprodukter, hudpleje og toiletartikler.
Med Silkia hårfjerningsprodukter opnås en glat og smuk hud. Silkia er designet til kvinder, som ønsker det ultimative inden for glathed og elegance. Silkia er velegnet til alle hudtyper. Alle produkter i serien er nemme at anvende, effektive og praktiske. Der findes flere forskellige Silkia hårfjerningsprodukter, som passer til enhver kvinde og hendes hudtype.
Re-Gen; Når livet sætter sit præg på huden, begynder pletter at vise sig i form af strækmærker, rynker, tør hud og ar. Re-Gen Oil giver dig skønheden tilbage med en speciel formel, som gør underværker. Den tilfører elasticitet og fugt, samt reducerer forekomsten af mindre ujævnheder/skønhedsfejl og giver en fantastisk følelse af en glat og smidig hud. Uanset årsagen til at anvende Re-Gen, er man kun et par dråber væk fra en perfekt hud. Re-Gen’s avancerede formler hjælper effektivt med til at forbedre udseendet efter ar, strækmærker og ujævn hudfarve.
I serien findes også en creme som ligesom olien er beriget med A- og E-vitamin, der hjælper med at holde huden ung og fast samt forbedrer elasticiteten og fremmer kollagenproduktionen. Derudover indeholder cremen essentielle olier fra lavendel, kamille og morgenfrue, der har en fugtgivende og helende virkning på huden.

Category:

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
GM-Trading