Åbningstider Man – Tor: 8:00 – 16:00 Fre: 8:00 – 15.00

Top
gm-trading

OM OS

Vi er en dansk familiedrevet virksomhed, som blev grundlagt i 1977. Vi distribuerer skønhedsprodukter til store dele af den danske detailhandel. Vore kunder tæller bl.a. stormagasiner, parfumerier, materialister, supermarkedskæder og apoteker.

Virksomhedens grundlægger Kirsten Gramm Mogensen startede med salg af en enkelt kosmetikserie til få butikker – i dag tilbyder vi et bredt udvalg af forskellige mærker inden for kosmetik, parfumer og skønhedspleje.

Vor målsætning er at være en innovativ og progressiv sparringspartner for vore kunder i tæt samklang med tidens trends. Vi vil tilbyde gode kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser. Den vigtigste faktor for os er at skabe værdi for såvel kunderne som forbrugerne, og først når de er tilfredse, er vi det også.

Vi er konstant på udkig efter nye, attraktive mærker og produktgrupper, og vi tager derfor ofte på inspirationsrejser og deltager på internationale messer. GM Trading er en del af GM Group A/S. De producerer plastrør og rørsystemer til tele-/ og elsektoren. Produktmæssigt set kan vi ikke komme længere fra hinanden, men samarbejdet sikrer et solidt administrativt og økonomisk bagland.

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
GM-Trading